Artister

Jill Johnson

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och låtskrivare. Hittills har hon hunnit släppa tjugofem album, varit med i Melodifestivalen tre gånger (varav en som programledare) och gjort succé med egna krogshower. Hon ligger också bakom den oerhört populära, kritikerrosade och prisbelönta programserien ”Jills veranda” på SVT och anser sig vara en av dem som lyft på hatten för countrymusikens ställning i Sverige.
Just nu är hon aktuell med singeln ocg sommarturné med samma namn ”Rose Garden” och serien ”Nashville Stories”, som just nu innehåller ett vitt vin, ett rött vin och en prosecco. Samtliga delar är hjärteprojekt som sker genom glädjebolaget Jimajomo Land AB – en sammanslagning av Jill Johnsons och Maria Molins namn – där de får utrymme att genomföra idéer som bägge brinner för.

Tennessee Tears

Tennessee Tears, som består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson,  är en svensk countryduo som har jobbat tillsammans i sju år. Allt startade genom ett låtskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) i Nashville och de har sedan dess rest tillbaka dit flera gånger för att både skriva och spela in musik.
3/6 kommer singeln “Do You Still Think Of Me” – en låt som blandar ett modernt Nashville-sound med en svensk popmelodi. Den är skriven av Tilda och Jonas tillsammans med Amir Aly, som även står för produktionen.
 
”This marriage between Nashville and Sweden is gonna be a real eye-opener for people” säger Billy Burnette (Fleetwood Mac) om deras sound.
Tennessee Tears är den första signingen till Jimajomo. Bandet var också förband på Jills vårturné “Havanna Tour”.
 
” När Kattis, min turnéledare, presenterade Tennessee Tears för mig första gången så kände jag direkt att den här duon har gjort sin resa och att jag kunde höra den  i musiken; de berörde mig med sina röster och melodier. Jag ser så mycket fram emot att få följa dem och hoppas att deras publik kommer tycka lika mycket om den nya singeln som jag gör. Är mycket glad för denna begåvade duo och deras bidrag till countrygenren i Sverige,” säger Jill Johnson. 

Tennessee Tears bildades 2014 i Stockholm och under ett par år mer eller mindre pendlade de mellan Sverige och Nashville. Idag har de sin bas i  Åseda, Småland men ser hela Sverige som sitt arbetsfält. De har tidigare släppt ett antal singlar och har bl a samarbetat med musiker som Dave Roe (Johnny Cash), Michael Rhodes (Emmylou Harris, Keith Urban, Lady Antebellum) och Ben Sesar (Brad Paisley)

Prenumerera på vår resa